DE GREEF SPOORKRANEN

Onze werkwijze

"Wanneer u op zoek bent naar professionele ondersteuning en kwaliteitsmateriaal, dan doet u best beroep op een bedrijf met ervaring en een rijke technische achtergrond."

Bij De Greef Spoorkranen bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van spoorkranen met machinist, en voorzien hierin al uw noden.

De Greef Spoorkranen is ontstaan uit vakkennis, met een passie voor spoorwerken en machines. Dankzij deze troeven zijn wij geleidelijk aan uitgegroeid tot een toonaangevend spoorbouwbedrijf. Onze zaakvoerder Jarno Van Avermaet heeft zelf al meer dan 10 jaar ervaring als spoorkraanmachinist en werkt zelf ook nog steeds mee op de werven, medezaakvoerder Roy De Cock heeft ook meer dan 10 jaar ervaring in kraanwerken en regelt de transporten en onderhoud van het machinepark.

Hun professionele achtergrond is de grondslag van dit bedrijf: een verregaande technische kennis en een hands-on aanpak die elk facet van spoorbouwprojecten belicht. De Greef Spoorkranen heeft een totaalbeeld van de spoorbouwsector, waaraan wij onze expertise en veelzijdigheid danken.

De Greef Spoorkranen biedt u:

  • Een geavanceerd machinepark: De Greef Spoorkranen beschikt over state-of-the-art spoorkranen en een breed scala aan innovatieve toebehoren, waardoor we elke lading kunnen verwerken.

  • Compleet professionele ondersteuning: Ons ervaren team van spoorkraanmachinisten en planningsdeskundigen staat altijd voor u klaar, en biedt een uitstekende service die naadloos aansluit op uw project.

  • Ervaring en expertise ten top: Met 17 jaar praktijkervaring en een oprechte passie voor spoorkranen en spoorbouwprojecten, bent u verzekerd van een expert aan uw zijde.

  • Kwaliteit als ons handelsmerk: Ons streven naar een optimaal resultaat is ongeëvenaard, telkens opnieuw.

  • Snelheid en efficiëntie: De Greef Spoorkranen begrijpt dat uw tijd kostbaar is. Daarom is onze professionele ondersteuning gericht op een tijdige en correcte afhandeling van uw project.

  • Veiligheid staat voorop: Onze machinisten hanteren de meest strenge veiligheidsvoorschriften tijdens de realisatie van uw spoorbouwproject.

Met onze uitgebreide technische achtergrond en professionele werkwijze verhuren wij, naast de meest geavanceerde machines, vooral daadkracht en expertise. Als team focussen wij ons op het leveren van kwaliteit, het opdrijven van efficiëntie, en het verzekeren van veiligheid. Zo staan wij elke keer garant voor een prachtig resultaat. De Greef Spoorkranen is dus uw ideale partner voor elk project waar spoorkranen aan te pas komen. Onze klanten zullen dit alvast beamen.

Graag meer informatie over onze werkwijze of diensten?