DE GREEF SPOORKRANEN

Containers

Geremde containers op lorries

De Greef Spoorkranen beschikt over zeven geremde containers op lorries, die u samen met een spoorkraan kunt huren. Deze lorries zijn ideaal voor het veilig vervoeren van materiaal op het spoor en kunnen zowel mét als zonder containerbak gebruikt worden.

De geremde containers zijn geschikt voor het vervoeren van zand, grind of andersoortig materiaal, terwijl u met het platform zonder containerbak makkelijk andere elementen, zoals een inspectiegondel, kabelhaspel, minikraan, etc., vervoert. de geremde platte lorries kunnen worden voorzien van oprij rampen, om andere werktuigen veilig en snel op de lorries te laden.

Haspellorry

De haspellorry is uitgerust met een demonteerbaar frame, hier kunnen 3 bobijnen tegelijk ingehangen worden (metalen Infrabel bobijn of andere standaard maten van houten of metalen bobijnen). De operator rijdt achteruit met de spoorkraan, geleid de draad met een verlenggiek tot op de juiste hoogte en laat in één beweging de bobijn afrollen en trekt deze op de gewenste spanning. Elke plaats op de haspellorry is voorzien van een trommelrem die op de gewenste remkracht kan ingesteld worden.

De haspellorry is voorzien van de vereiste CE-attesten.

De gecombineerde baklorries van het Engelse merk Philmor (type 5020AA) zijn:

Voorzien van een type keuring volgens Infrabel en voldoen aan alle constructievoorschriften om op het Belgische spoorwegnetwerk te werken.

Luchtgeremd, hetgeen betekent dat de lorries automatisch samen met de spoorkraan remmen.

Uitgerust met een trekstang, waardoor deze lorries (met containers) met behulp van de spoorkraan gemakkelijk over het spoor vervoerd kunnen worden
Onze lorries, met daarbij horende containers, zijn dus volledig uitgerust volgens de noden van de spoorbouwsector, voor een veilig en snel transport van allerlei materialen. Contacteer ons voor meer informatie.

De Greef Spoorkranen biedt u een waaier aan gespecialiseerd materiaal:

Hulpstukken

Innovaties

Graag meer informatie over onze werkwijze of diensten?